بیماران باید مطلع شوند که خروج سرومن همیشه ضرورت ندارد. این ماده با خواص محافظتی، نرمکنندگی و باکتریکشی خود به عنوان یک عامل پاکسازی خود بهخود برای گوش عمل میکند. سرومن معمولا به طور…
ادامه مطلب...
شیوه درمان عفونتهای گوش به نشانههای بیماری بستگی دارد. چنانچه در کودکان 2 تا 12 ساله نشانههای بیماری شدید باشد و پزشک با اطمینان التهاب حاد گوش میانی را تشخیص دهد، به کودک آنتیبیوتیک…
ادامه مطلب...
برای مطلع شدن از عفونت گوش در کودکان پیشدبستانی باید دانست که ممکن است کودک در این حالت گوش درد خود را ابراز کند، گوشش را بکشد و یا آن را بگیرد و حتی…
ادامه مطلب...
دکتر خشایار احمدی: گوش تنها بنبست پوستی است که به دلیل ساختمانی که دارد به آسانی آب وارد آن نمیشود و در صورت وارد شدن هم در آنجا میماند و محیط را برای ایجاد…
ادامه مطلب...
درمان زودرس با آنتیبیوتیکها، سبب تسریع بهبودی میشود. در ۲۵% بیماران مقاومت به داروهای روتین وجود دارد. درمانهای مختلفی گزارش شده است از جمله تک دوز تزریقی سفتریاکسون و یا دوره ۵ روزه آنتیبیوتیک…
ادامه مطلب...
شیوع این عفونت درکودکان مبتلا به شکاف کام بسیار بیشتر است. اوتیت حاد غالبا بهدنبال عفونتهای دستگاه تنفس فوقانی رخ میدهد و بهطور شایع یکی از عوارض عفونتهای ویروسی نظیر سرماخوردگی، سرخک یا آنفلوآنزا…
ادامه مطلب...
اگر کودک شما عفونت گوش میانی دارد، مهم است کودک را برای تشخیص و درمان مناسب به نزد دکتر ببرید. متخصص اطفال تعیین خواهد کرد که آیا این عفونت باکتریایی است یا ویروسی. اگر…
ادامه مطلب...
عفونت گوش میانی(1)، بیماری است که بهدنبال عفونت ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی بروز میکند، عفونت ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی باعث اختلال عملکرد شیپور استاش میشود و بدین ترتیب عفونت از طریق شیپور استاش بهطرف…
ادامه مطلب...
اطلاعرسانی در مورد عوامل مستعد کننده، تجویز مسکن و آموزش نحوه استفاده از اسپریها یا قطرههای موضعی تا 3 روز پس از فروکش کردن علایم که معمولا در مجموع معادل 10 الی 7 روز…
ادامه مطلب...
نکات مهم التهاب مجرای گوش با یا بدون عفونت این یافته در حقیقت تعریف اوتیت خارجی حاد است. شرح حال ارایه شده برای این بیماری، کلاسیک به شمار میرود. در صورت عود علایم یا…
ادامه مطلب...
عفونت گوش خارجی عبارت است از التهاب یا عفونت مجرای خارجی گوش که از پرده گوش به محیط بیرون کشیده شده است. علایم شایع 1- گوشدردی که با کشیدن گوش بدتر میشود. 2- خارش…
ادامه مطلب...
درماتیتها دو نوع درماتیت در کانال گوش بروز میکند که عبارتند از درماتیتهای سبوروئیک و درماتیت آلرژیک یا حساسیتی. درماتیت سبوروئیک این نوع، شایعتر بوده و معمولاً همراه با خارش مزمن کانال و پوست…
ادامه مطلب...